Înmulțirea

Va spuneam data trecuta de Bright side/ Smart is the new sexy/ ca să nu mori prost. Azi este despre metode ciudate de reproducere:
1. Pește balon- timp de 10 zile face un desen pe care femelele îl evaluează, cui îi place își depune ouăle acolo.
În capu’ meu: ce faci dacă nu le ai cu desenul? În viața noastră e cam așa: ai o carieră de succes, sau ai muncit afară, îți faci casă frumoasă cu mobilă în stil benghe-venghe-hau-miau, cu tâmplărie de arbore de cucu-bau, covoare cu blană de mâță persană-libaneza-bengaleză, vin femeile la tine în vizită ca la Luvru și care zice că-i mișto i se rupe apa la tine în living. Nu?:)) Da’ cum vine asta, peștele devine horney și se apuca de desenat 10 zile, cum pana mea te concentrezi 10 zile când tu ai hormonii în cap? Parcă și văd, toate sunt mari critici de artă și tu încerci să te scoți ” știi, când eram mic am fost bolnav, nu prea am mers la școală…” Ea: ” ba nu, opera ta transcende dincolo de limite, viziunea abisală…”
2. Pinguinii – călătoresc 112 km pentru a găsi partenerul.
În capu’meu: și după 112 km se aude așa ca în desene când rămâne mașina fără combustibil: trac-pac-poc-tâlâlâm. Bun, mai departe? Adică e ceva de genul după 112km, primul venit, primul servit? Sau mai merge oleacă? Dacă aterizează pe un teren de sport…acolo sunt majoritatea masculi:” nah, frate, stai și tu, asta e, neșansa, de unde să știu eu unde aterizez, închide ochii, o să fiu rapid..” că nu cred că aterizează toți la o demonstrație de tratamente cosmetice ….
3. Cioara- masculii o bat pe femelă în cap cu ciocul, care o bate mai bine rămâne cu ea.
În capu’ meu: Vaslui!
Ps: e că parcă ne simțim oleacă mai deștepți? Noroc că v-am luminat eu….))
Alt ps: oare peștii balon au și ei Carbocit sau alte pastile să nu se umfle peste măsură? „Vai mă simt așa balonat….”

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *