Dăm like?

Poate mă luminează careva, că eu nu cunosc la like. Când cineva are un citat și o poza, la ce dăm like? La poză? Sau la citat? De la ce m-am luat?
Am o tipă pe FB, bună, da’ bună rău și când zice o femeie asta…. A pus azi o poza cu ea, bună, da’ bună rău … și scrie ” Când o femeie e deșteaptă.. Găsește mereu o cale să ți-o arate” . Despre ce e vorba? În poza nu este ea cu togă, cu diploma de absolvire a Institutului de Fizică Cuantică, nu arată că rezolvă probleme cu 364 de necunoscute, nu, e doar ea, bună rău…. E un fel de Ruby, bronzată, tatuată, făină rău…. E drept că îmi plac tatuajele de mor, întotdeauna mi s-au părut sexy, dar cui i se potrivesc. Mereu mi-am închipuit, că odată cu trecerea anilor mica libelula o să devină o lighioană din ” Avatar”, iar o femeie mai rotunjoară poate arăta ca o motociclistă tatuată… și nu una făină ))
Eu nu înțeleg, de ce trebuie un citat, o poezie, 2 versuri, o arătare de străfulgerare a minții, o descriere mirobolantă.. a ce?De ce trebuie sa scriem ceva la poze? Eu în locul ei scriam :
„Sunt bună! Mori țărane!”
” Mănânc shaworma și nu se vede. Mori țărane!
” Can’t touch this! Die peasant!”
Ps: sunt curioasă acum că s-a terminat cu vara, se trece la #autumvibes?

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *