Mã-ta!

Nu mai pot cu nervii capului!

Pe Facebook-ul meu am o oarecare grijă să nu intre orice prost. Problema e că „orice prost” are acces la internet, poate să scrie pe grupuri, poate posta pe fb-ul lui și alt prost îi dă like, iar în felul ăsta ajung să văd că lumea e plină de dobitoace agramate….( aș mai spune niște cuvinte „frumoase” da’ nu vreau să fiu prea nemernică).
Știi ce-i tare enervant? Dacă corectezi un prost întotdeauna se găsește altul să spună ” aici nu suntem pe un sait sau grup de gramatică, numai fiți așa de răi, scrie și omu cum știe, iești nesimțită”. Să mori tu!!

Băi, când ești prost …. ești prost! Taci și nu te mai sparge în bășini! Când cineva te corectează nu te mai ataca ca un cretin, nu te mai scuza aiurea, și nu mai arunca cu noroi în ăla care te corectează.
Să spunem că ai niște dubii la un cuvânt, nu mai bine faci un search pe google?

În general, femeile nu au virgulă, au sfaturi prea multe și proaste, scrise incorect. Sunt sătulă să citesc propoziții la care să mă gândesc ” ce a vrut autorul să spună”.
Bărbații în 99% din replicile lor de pe net sunt supărați, indignați, ofticați, miștocari, cocalari ce înjură total greșit. Se scrie: Futu-ți morții mă-tii, băga-mi-aș, da-ți-aș, să ți-o…

E frustrant pentru noi ăștia care scriem cât de cât corect să vă suportăm, să vă citim, să nu vă putem spune de o greșeală sau de 4 într-o propoziție 😉 pentru că vă inflamați ca partidul al cărui nume aș vrea să îl am și eu la numărul mașinii :))

Ps: Alt lucru care mă enervează maxim e că mă adăugați în grupuri. Dacă vreau să fac parte din ceva, fac că vreau eu. Jur că îndată ader la niște grupuri de sado-maso sau swingeri și vă adaug de nu vă mai trebuie!!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *