Am cele mai nașpete mâțe 

Știu că ” nașpete” sună urât, dar dacă aș spune urâte nu ar fi suficient, cum ar spune americanul ” it’s above”, ” more than”, ” on top”, pot să continui mult și bine )) mă rog, sunt sunt la stadiul de ” pfuaiii, să-mi bag …. Ce urâte sunt”, ” moooamă, ( ochi dați peste cap și fiori reci pe spate ) ), sau ” pfuaiiii, să-mi bag …. ce m-am speriat!”.
Vă povesteam de mâța ” Codiță”, care nu are coadă, iar acum nu mai are nici blană..)) Da! Și fără coadă și fără blană! A umblat câteva zile mozolită cu ceva, iar acum e cheală ( pe gât, piept și o lăbuță). Nu-i bai, nu e mâța mea, tot o am dragă chiar dacă arată ca un drac, jumate neagră, jumate cheală și fără coadă și cu din ce în ce mai puține vieți.
Mă rog, să revenim la mâțele noastre. Au intrat mâțele în călduri… Așa că, pe terasă o am pe Codiță, iar cu spatele la mine era un motănoi, de rasă, cu blănoi maaaare, cafeniu. Și întoarce el căpșorul spre mine ( până aici băgăm muzică din ” tânăr și neliniștit”), întoarce… tâ-dâm tâ-dâm ( dacă nu te-ai prins, aici era muzică de film de groază, apare criminalul, monstrul, psihopatul…) sar în spate, mi-a înghețat inima…” pfuaiii să-mi bag…. ce urât ești!!”
Mă oameni buni, știți când dă pe nush ne post emisiunea aia cu operații estetice nereușite? Aia în care una parcă are față de veveriță? Aia în care una are o țâță mai sus și una pe burtă? Ei, aia era la mine pe terasă!! Nu știți? Da’ scena aia din „Terminator” în care ăla rău își primea bucăți în față și arăta ca dracu’? Ei, aia era la mine pe terasă!!
Cumva cyborgul ăla vroia să o f… Cumva e tare nasol, Codiță nici măcar nu are codiță:)))
Ps: Io acuma stau și mă gândesc în capu’ meu….oare cum or să arate puii lor? tâ-dâm…tâ-dâm…))

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *