Perfect bărbătesc

E frumos afară. Copilul scrie, eu întind rufele. La colțul gardului se oprește un nene și-și face nevoile. Eu, simt cum mă apucă nebuneala și răcnesc la el ca o maaaare ….doamnă:
– Așa țărane, pișă-te! Grijania mă-tii de coclit!!
Pfuaiii și încep gândurile din capu’ meu să se învârtă:
Mă, de unde naiba a început treaba asta? Unde scrie că dacă ești bărbat ai liber să te țârâi pe unde te apucă? Au primit un manual din tată în fiu în care scrie: „Fiule, când te trece, nu te ține! Altora dinaintea noastră li s-au întâmplat lucruri oribile, se umflă encefalul de la gândul că te ții și face poc! Din cauza șuvoiului de stres inima nu face față și faci tahicardie! Și muuuuulte altele….”
Cum sa vă spun, dacă bărbatul este afară, iar buda este în casă și mai e și un pic seară, în 90% din cazuri bărbatul nu merge la baie în casă. Parcă așa…e prea mare efortul! Dacă „distrusul” iese afară din club și se îndreptă către casă, la 10m de club el se oprește și execută problema, de parcă cu 1′ înainte nu știa că o să îl apuce și să meargă la baie în club. Dacă „distrusul” nu a făcut asta în 10m de la club sigur o să o facă la colțul blocului înainte de a urca scările ).
Când a început asta și când se termină?
Eu cred că dacă noi ne-am dezchiloța pe la colțuri și pe lângă garduri ne-ați face poze, filme, v-ați hăhăi pe toate rețelele de socializare. Nu? ” Uite-o bă pe aia!” Noi de ce nu facem? Ce? Nu e decent? Feminin? Daaaa, jur! E tare manly!!:))
Parcă îl și văd pe Cary Grant la o întâlnire cu iubita:
” Mmmm… My love, hai să mergem under the moon, trebuie să pee și după asta we can enjoy the night. Why are u so mad? De ce o faci pe nebuna? U know, un grup de cercetători americani sed that: when u got to go, You got to go! We have a small vezica, iubita…”
Nuuuuuu, sigur nu făcea așa!
Ps: Eu acum stau și mă gândesc în capu’meu, știți că uneori atunci când era atacată o cetate, ăia de sus aruncau cu apă clocotită, ulei încins, lucruri fierbinți… Eu acum sunt sigură că aia de jos urinau pe zid , iar aia de sus …erau femei!! „Na! Grijania mă-tii!!”

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *