Polonicul vieții mele

În seara asta m-am apucat să fac clătite. Fii-miu era în vizită la un prieten și urma să să îl aducă acasă mămica prietenului.
Așa că mă gândesc să fac ceva dulce rapid pe sistemul ” să o servesc și eu cu ceva pe femeie” . Jap-jap fac compoziția iar înainte de a le coace mă uit roată împrejur să fie totul în regulă în caz că vine, buuuun…. cât de cât bine ( să nu pară că mi-am dat silința prea tare ) ) și văd florile de pe pervaz…
De când m-am mutat am primit două ghivece cu flori, frumoaseeee, mă, frumoase! Frumoase… erau când le-am primit! Erau țurțuri de flori! Ceea ce nu știți despre mine e că am un mare talent să omor flori. În viața asta am reușit să am un singur ghiveci cu flori care nu a dat colțu’. În rest dacă planta trebuie sa fie doar verde, la mine este…. oarecum verde ), dacă planta trebuie să fie verde și cu flori, la mine este…..oarecum verde și fără flori ).

       Vă rog să mă înțelegeți, eu iubesc florile, maxim, la ghiveci, la buchet, la găleată, la ce vreți voi și am grijă de ele, da’ ceva nu îmi iese…)
Arunc ochii mai departe să verific restul bucătăriei, ajung la castronul cu compoziție și polonicul din el…. Pfuaiiii, am dat-o în bară! Polonicul!! ( Mă fac de ca… la femeia asta!!:)) )

       ISTORIA POLONICULUI: ) Sunt convinsă că în fiecare casă există un lucru care trebuie cumpărat dar care printr-o nealiniere a planetelor tot ajunge să nu fie pe lista de cumpărături, așa și la noi! Polonicul există de pe vremea când eram eu studentă, inox bun, la capăt are coadă de plastic topit, rupt și puțin crăpat ) daaaa…. așa arată el..A fost de multe ori pe listă, da’ nu a mers: asta nu are forma bună, ăsta e prea mare, ăsta e prea mic, ăsta ….sau:
” -Pui, să nu uităm să luăm un polonic:
1. Lasă acum, că am luat mașină…
2. Lasă, când venim din concediu..
3. Hai să terminăm casa…
4…… Și tot așa..”
Ne-am mutat, am făcut cumpărături on-line,am umplut coșul cu tot ce ne trebuie pt casă, am verificat și depășeam bugetul de pe card cu 30 de lei. Ce am scos de pe listă? Da! Exact! Polonicul!!!:)))
Ps: Cei care mai au porniri de a-mi aduce un buchet de flori, să îmi aducă ( la alea mă pricep), plus că nu îmi doresc un buchet de polonice, cei care vor să vină cu un ghiveci îi rog din suflet să îmi aducă un polonic )

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *