Sushi! Pac,pac,pac X 6!

A fătat Sushi! Și cum în casa asta sunt numai artiști, așa a fătat și ea… artistic ) Dacă juca într-un film sigur lua premiul pentru cel mai bun rol principal.
I s-a rupt apa ieri, în timp ce era cu Tudor, așa că am avut parte și de „Mami, mami! Asta fată! Pe unde ies puii, prin fund? Că e udă acolo…”
Tot restul zilei a fost neliniștită, eu chiar panicată. Noi ne informasem despre ce avea să urmeze: își caută un loc mai ferit, unde se simte confortabil și fată, nu o sa se chinuie, nu o sa dureze mult, o să fie gen: pâc, pâc, pâc! Eiii….da’ nu și la noi!!
Din ce pricep eu, cred că aseară o cam apucaseră durerile, a venit lângă mine în pat, s-a cuibărit cerând iubire. Ăsta e momentul în care probabil tatăl ( mai bine spus ” tații” da’ nu vreau să o fac să se simtă ieftină) ar fi trebuit să apară și să o alinte și să înghită toate căcaturile mieunate de ea.
Deci așa a fost la ea, ca în filme. Știi momentul ăla când ea îl apucă de mână? Probabil că ea l-ar fi apucat de lăbuță și ar fi mieunat din toată inima: ” Futu-ți grijania mă-tii de golan nenorocit, știi ce e aia coitus interruptus?”
Într-un final am adormit și noi, cred că a fost momentul în care s-a auzit „pâc” da’ noi dormeam, așa că am auzit un fel de „chițăit+ miau”, încerc să mă dezmeticesc, sunt udă, în capu’ meu: băi să vezi că am visat ca atunci când eram mică…un câmp verde, iarba proaspătă și ” țâââr”/ pișu )). Nu! Minunata noastră a considerat că cel mai safe loc, acolo unde ea se simte cel mai bine e la noi in pat între noi. Șoc, groază și emoție! Ne uitam la ea ca proștii!
Să vă spun, toată săptămâna am văzut pe unde își caută loc și am pus pături să fie comod și să nu facă daune. Dacă ne vizitai cumva zilele astea ai fi zis că e un spital din război, toată lumea împrăștia pături. Normal că îmi vine in minte celebra scenă în care pe una o apucă născutul și unu țipă cu disperare : ” i need hot water, blankets and a lot of towels” ))
Mă rog, ne-am revenit din șoc, ZA a mutat-o și a făcut „pâc” până pe la 8:00. A făcut pâc de vreo 6 ori. )
Finalul a fost ca în filme: ea udă, sfârșită și cu fericire în ochi.
Ps: Sushi e din neam regesc, la câteva ore de la marele eveniment arată foarte bine.
Alt ps: Poze nu punem, așteptăm ofertele presei pentru prima poză ))

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *