Grasu isischel

    Când ești tălâmb e bine să fii în gașcă, nu de alta… e bine să aibă cine râde de tine.
Așa am făcut și noi, dar eram doar 4: Zânul, eu, Nicalai ( din altă poveste) și Irinuca ( soția lui Nicalai, sau Karaoke Girl).
Era să fim mai mulți, că prietenele mele au zis că merg, doar că ele l-au confundat pe Grasu cu Micuțu. Când au auzit că nu face stand-up, ci cântă…. De aici trag concluzia că suntem rasiști, e ca la negri, ca la asiatici – toți sunt la fel. Grașii- sunt la fel!
S-a gândit Irinuca că ce mișto ar fi să mergem noi în club la concert Grasu XXL și Guess Who, că noi 2 suntem nelipsiți de la concerte hip-hop.
Inițial părea o idee brici, doar că a început să scârțâie când am aflat că cel târziu la ora 23 tre’ să fim în club că altfel pierdem masa, iar concertul probabil v-a începe pe la 1-2 dimineața. Panică! Ce dracu’ facem noi până la ora aia în club când muzica urlă bumți- bumți, iar noi nu putem scoate un sunet că oricum nu ne vom auzi? Ce facem? Poze cu fanii! 😂

 Pentru cei care nu știu, Zânul chiar a avut o trupă. Delanord se chema. A cântat Zânul ce a cântat până când a realizat că a crescut mare și nu îl mai caracterizează lucrurile despre care cântă și nu ar fi putut cânta din viața lui de acum:
    ” S-a furat mireasa,
Sarmalele nu-s bune,
Domnișoarele… jur că-s cam nebune!” ( a se citi în ritm de hip-hop)
    Întotdeauna mi s-a părut că al meu seamănă cu Grasu XXL, da’ de acum sunt sigură.
Primul a fost un domn doctor ce a venit la Nicalai: ” ce faci, ai venit cu Grasu XXL?”, noi pe jos de râs : ” V-am zis eu că seamănă? Ha?”
Atât a trebuit! A venit și fanul 2, 3, 4…..10. Tot incerca să le explice că el nu e Grasu, e doar gras, că a cântat și el…nimic. : „lasă coaie, dacă nu ești tu…măcar am o poză cu tine”. Până și în baie a vrut unul să facă poză cu el 😂
    Din când în când reușea să îi tasteze lui Grasu XXL, the real one ( că se cunosc) : ” coaie, hai în club că fac poze în locul tău!”
Noi eram grena de la atâta râs, în jurul nostru așteptau la poze….Și ce m-am gândit? „Cum mă? Adică toată lumea face poză cu Grasu și noi nu? Hai Irina! Grasu’ , faci te rog și cu noi o poză? ” Asta a fost!! Când au văzut că și noi facem cu el….. S-au mai strâns vreo câțiva 😂
Cam asta am făcut noi vreo 2 ore.
Ps: Abia aștept să merg la Mall cu el să dăm autografe! 😂 😂

Comentarii Facebook

Comments

  1. Bubu

    🤦‍♀️Pff si eu blonda….cate șanse de autografe/foto am ratat…Acu daca le gîndeam sigur ma imbogateam 😁😁😁🤣

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *