What’s Cooking, Pussycat?

Iar merge nebuna la TV. Am mai spus eu, când Dumnezeu nu are ce face, nu se uită la filmulețe cu pisici, ci se uită la mine și îmi mai trimite o provocare ca să se distreze.
Nu îmi explic ce a fost în capul realizatoarei de m-a invitat. Am întors-o și pe o parte și pe cealaltă: că poate mi se trage de la acțiunea cu #faptebune, sau poate mi se trage de la clipul #șîeu, ori poate mă cheamă că sunt un videograf talentat #weddingzone , ori doar că sunt eu mișto…. habar n-am! Ar mai fi și a cincea variantă:
Ședință în redacție
– Pe cine mai chemăm în emisiune?
– Păi hai să facem o listă, ( apare o listă de 20 de nume) o punem pe tabla de Darts și tragem la țintă.
– Ok! Vjummmm! ( săgeata spintecă aerul ) Baran Mihaela!
– Cine-a pus-o pe listă, mă? Hai mai încercăm, 2 din 3?
– Vjummmm…..Săgeata spintecă aerul, pisica respiră ușurată, ( nu știu ce cauta o pisică în redacție 😂 )….Baran Mihaela! Futu-i!
– 3 din 5? Vjummmm…… Săgeata taie cu repeziciune aerul, pisica își flutură coada, săgeata o atinge ușor, câteva fire de blană zboară prin aer, pisica leșină! Baran Mihaela! 6 din 10?
– Dă-o mă în pwla mea! Până nimerim noi altceva moare pisica…Să vină Baran!
Altfel nu îmi explic cum am ajuns eu la emisiune. Or fi auzit că gătesc demențial? Da, gătesc, dar când sunt contratimp am accidente stupide. Spre exemplu într-o zi eram foarte grăbită ( era fix în ziua în care am primit invitația la emisiune ) m-am tăiat de numa’ la un deget în timp ce tăiam banda de scotch cu care este sigilată pâinea. Atenție! Nu tăiam un porc, nu dezosam o cămilă, tăiam un fir de scotch!
Să vă spun și cum gătesc când am audiență? Ultima dată când am făcut asta eram cu o prietenă la mine în bucătărie, iar eu făceam salată de varză. Îi explicam ce cuțit mișto am și ce bine taie și …..jeannnnggg degețelu’!
So: duminica viitoare, probabil la 11: 30 „De bun gust”, care posibil să fie redenumită ” Accident culinar” sau ” Ferea că are cuțitu'” cu cea care se blochează când vede o cameră din față, nimeni alta…..ta-da-ta-dam ( sunet de tobă ) Baran Mihaela zisă Michelle!

Ps: Pui picant cu orez, nebunilor! Nu gătesc de post că mie îmi place căldura. Kiss Kiss 💋!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *