Ce ați avut cu mine azi…..


Mă întreabă FB-ul la ce mă gândesc… Mă gândesc că am avut o zi grea, enervantă, emoționantă, cu de toate.

Eu așa în capu’ meu gândesc că sunt fata de treabă, mi-ați urat multe și mulți, unii nu ar ura nici picați cu ceară ( va știu eu… vă am pe listă….moa-ha-ha-ha- râs de descreierată) și am încercat să răspund tuturor, să fiu fată bine crescută, să împart zâmbete și pupici.

Pe lângă asta am mai coborât și niște sfinți, am zis să ne sărbătorim cu toții :))
Mă, dragii mei, minunații mei, ( a se citi cu vocea lui Florin Piersic ) mă, ce v-am făcut eu rău?Eu știu că sunteți minunați și bine intenționați da’ dacă mai îmi dă cineva tag în vreo poza cu flori, cu sfinți sau alte alea alături de alte 98 de persoane o să scriu un bilețel din ăla mic ( nu știu cum se cheamă că nu prea merg la biserică  ) și mă duc la Sf Parascheva, Sf Gheorghe, Sf Ioan, sfântul sfinților și va arăt eu vouă!!!
Mă, în primul rând eu sunt eu și-s minunată, nu mă poți pune alături de alți 98 de oameni! Clar?

In al doilea rând, până apuc să îți mulțumesc, să mă emoționez, să realizez ce se întâmplă, scriu 66 de oameni ” mulțumesc” , aia pe care tu i-ai taguit, și mie îmi apar 45 de notificări.
Cel mai drăguț a fost văru’ , care m-a emoționat maxim…. inițial….acum îl înjur și pe el… Pe România on-line era o poza cu ” Mihaela” aia din desenul animat, care mă făcea să fiu mândră că mă cheamă Mihaela. Acolo scria ” da tag unei Mihaele pe care o iubești mult” , mă, m-am topit toată!!! Acum sunt încă topită că am fiert de atunci… 

Sunt multe Mihaele în lume, și toate au primit tag și toate au răspuns, sunt 1011 de reacții, iar eu nu pot selecta ” oprește notificările”. Îți mulțumesc văru’!
Ps: Vă mulțumesc de urări, de tag, de…..Celor care au simțit ca mine azi, care se sărbătoresc dintr-un motiv sau altul, celor pe îi iubesc ( se știu ei) și nu am apucat sa le spun lucruri din inima vă spun acum ” la mulți ani”
Ps: Celor care mi-au ținut ziua ocupată va spun acum: ” las’ că vine și ziua voastră” mua-ha-ha-ha……

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *