Hai cu cado’


Prin virtutea meseriei sau a faptului că sunt minunată,  am o mulțime de lume pe FB, unii sunt oameni normali,fără prea multe pretenții ( ca mine) alții au călcat în căcat când erau mici și continuă să calce :)).

Ăștia cei din urmă nu doar că își permit să își cumpere ce le poftește inimioara, dar mai primesc și moca.
Păi, cum pana mea? Tot văd pe FB, ” mulțumesc firmei PNK, STF, DPLM, pentru cea mai drăguță ținută” , „mulțumesc Bla Bla pentru cel mai frumos aranjament floral” .

Da’ ce, eu nu sunt suficient de mișto sa primesc mocăciuni? Ce eu nu știu să scriu „mulțumesc”? Cică ” Dumnezeu îți dă, da’ nu îți bagă și în traistă” ….pe bune? Adică asta ce e? Să vină frățică și la mine curierul la ușă și să spună : ” uite, Michelle, pentru că ești cea mai minunată, simpatică, divinicioasă, primești covrigul ăsta cu mac „. Ce dacă macul îmi rămâne în dinți, măcar e gratis… Nu?
Că eu nu cred că le cumpără și după aia scriu pe fb ” Mulțumesc”, că dacă e așa am și eu cui mulțumi : mulțumesc „Aura” pentru o pâine pe zi, Danielevici pentru carne, DanyGry pentru fructe, C&A pentru boarfe, Radu pentru bani”.
Ps: Să fie clar, nu avem nevoie de o zi specială pentru cadouri, ziua asta poate să fie chiar mâine, așa… pentru că e joi..Deci mâine să vină curierul cu flori și cadouri, iar dacă ne vedem pe stradă puteți să îmi oferiți personal 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *