Hai cu testu’

  Atenție! Suntem urmăriți! N-o să-ți vină să crezi ce face Facebook-ul!
A dat boala-n voi cu testele. Azi toată ziua a colcăit de :” cu ce vedetă semeni” și toată lumea seamănă cu cineva mișto : cu Sean Penn, cu Johnny Depp,cu Elvis, cu Claudia Cardinale, Julia Roberts.

Cum pana mea?nimeni nu seamănă cu Puiu Călinescu, Draga Olteanu Matei, Charlie Chaplin ( nu contest valoarea lor), adică eu am in listă numai oameni frumoși, numa’ bunăciuni? Adică eu ce sunt?

Hai sa fac și eu! Și-am făcut! Am selectat poza, așteptam ca la păcănele: zzzzzzz,zzzzzzz, param-pam-pam, Michelle semeni cu Udrea!! Cum ….. mă-sii? Adică nu contest, femeia e bună, da’ nu e verticală, nu îmi place caracterul ei.Poate nu e bună poza….Hai sa încerc cu alta! Zzzzzzz,zzzzzzz, param-pam-pam, Michelle semeni cu…Floricica Dansatoarea!!! Să mor de inimă!!
Am stat, m-am gândit, am întors-o și pe o parte și pe cealaltă, că nu puteam accepta, până când mi-am dat seama…. FB-ul ne urmărește! Eu cred că mi-a dat că semăn cu ele pentru că îmi urmărește postările, am scris de vreo două ori ” pula” , mă scuzați, ” cuvinte triviale” și repede m-a categorisit.

Plus că eu cred că am pățit ca Floricica, eu cred că mă citesc mult mai mulți, da’ FB-ul mi-a furat ” vizoalizarile”.


Ps: Te-am prins!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *