Michelle președinte!!!

 
Cum planetele erau sătule de atâta învârteală, s-au amețit cumva, Venus in retrograd, Pluto în balans, Mercur băuse oleacă …și așa am ajuns eu Președintele Comitetului de Părinți în clasa lui fii-miu .
Cum toți nebunii care au putere încep sa se tâmpească mai rău, a început să mă îmbete puterea:))) și a apărut Michelle cea cu vocile din capu’ meu. Mă duc la școală cu Tudor, un grup de părinți dragi mie:
„- Bună dimineața!!
– Salut!!( 3-4 în cor)
– Ce ” salut” mă? Așa se salută președintele, adică ce? Ne tragem de șireturi ( „voi, plebeii, pulimea”, continua nebuna din capu’ meu)? Puțin respect va rog!:)))
– Bună dimineața, Doamna Președinte!!!
– Așa mă, vedeți că se poate?:)))”
Trebuie să înțelegeți, aia din capu’ meu e teleleu tare, râde toată ziua, când zâmbesc să știți că mă chinui să o stăpânesc că altfel aș râde că o descreierată, plus că are și replici nasoale, dacă nu știți de glumă….
La prânz, mă duc după Tudor.

Aia din capu’ meu își imagina: curtea plină de părinți, toți bucuroși să mă vadă, eu, ca în desene animate, păsărelele cântă, iepurașii țopăie, doi păsăroi îmi aduc pelerina, o căprioară îmi aduce in botic coroană mea de Președinte, lumea îmi întinde flori ….intru pe poarta școlii zâmbind ca o cretină…..
Ajung acasă, ies pe balcon să întind rufele, iar îmi fug gândurile din capu’ meu:
” Acuma, ieși pe balcon și o să fie ca la Evita , ca în clipul cu Madonna, tragi perdeaua și o să fie puhoi de lume, o să râdă, o să bată din palme, o să strige ” Michelle președinte”, o să arunce cu flori în sus, iar tu, o să faci din mână ca regina, știi tu cum…hai…” Trag perdeaua… părul mi se încâlcește, se agață în perdea,îmi intră în gură, am praf în ochi, bătea un vânt….” Cred că de aia nu e nimeni, prea e urat afară”…
Vineri veneam de la școală:
” – Mami, să știi că eu luni când mă duc la școală am de discutat cu Doamna despre o problemă.
– Ce problemă, măh?
– Cum, nu știi? Problema oxigenului!!
– Ce, mă?
– Păi, noi suntem mulți în clasă, clasa-i mică, murim de cald, rămânem fără oxigen! De aia ne apucă cu rău, cu somn, cu lene…..Să punem și noi un aer condiționat….”
În gândul meu: ” dacă ai știi tu că eu sunt Președintele:))))))” lasă, mamă că va faceți vânt cu manualul de sport” ( ehhhhh, se vede că sunt un bun lider, deja găsesc soluții:)))) )
Ps: știe cineva un dr. bun?:)))) Nu! Nu! Nu pentru mine, întreb și eu pentru o prietenă….

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *