Nu lucrăm

Mă duc și eu azi cu copilul la tuns, ca tot mă întreabă mămicile „l-ai pregătit de școală, ai cumpărat ce îi trebuie?” frate, începe școala, nu pleacă în Irak!!

Și cum azi mi s-a pus pata să îl tund ,normal ca nu am programare, așa că pornesc prin cartier să găsesc o tanti care îl poate tunde. 3..pe sistemul 3 Adi Despot, la 3 am fost, dar nu lucrează ca e sărbătoare…really? Ipotetic vorbind, nu ca ți-aș dori raul, dar să spunem că te plimbi prin salon cu cafeaua în mâna ( ca e sărbătoare), te împiedici de pisica neagra, cazi și te rănești în foarfecă, fugi repede ( că ăla de la taxi nu lucrează) la UPU și acolo …ce să vezi… doctorul foarte flexat, cu cafeaua intr-o mâna, țigara în cealaltă ” Știi, noi azi o ardem mai lejereanu, mai flexati, ca e sărbătoare ( tu sângerezi ca în Alian), nu operăm că e păcat ( simți cum amețești, ai pierdut deja prea mult sânge), azi nu iese cusătura bine, o să se infecteze… dacă vrei îți dăm niște scotch, de lipit sau de băut”
Cum era dacă se programa lansarea unei rachete pe nush’ ce planetă și constatau ca e Sf. Ilie ? ” Coae nu mai plecăm azi, dacă ne trăznește?”
Hai, la mulți ani!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *