Moșul vine când vrea pwla lui

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

      Mă știți că tot timpul sunt zăpăcită și uitucă, că tot timpul încurc datele, ratez aniversări, da’ ca acum… rar am mai rasolit-o!

      M-am trezit ieri ca o minunată, că așa te trezești la 39 de ani, frumoasă și plină de viață și mi-am făcut cafeaua. Frecând eu Facebook-ul o văd pe una că a postat: „pregătiri pentru sosirea moșului”. Și mi-a dat cu panică „pfuaiii de plm, că iar îl ratam!”. Să vă explic:

       Multă vreme am fost în contratimp cu Moș Nicolae. Mi se părea normal că pe 6 e Sf. Nicolae, adică întâi vine și după aia îți dă cadoul, nu întâi lasă cadoul și după aia e.
      Așa fac și eu când merg undeva: bat la ușă „bună ziua, ce mai faceți… poftim o mică atenție”, nu „intru pe șest, las cadoul, ies afară, bat la ușă, intru și TA-DAAA!”.
      Dat fiind raționamentul din capu’ meu tot timpul am fost pe lângă. Mă trezeam când începea lumea să posteze sau dădeau ăștia la știri cum că „ne pregătim ghetuțele pentru venirea moșului” și dădeam fuga la magazinul din cartier să cumpăr dulciuri pentru bocanci, mă rog… pentru familie.
       Cum mi-a dat postatoarea ceață, m-am apucat de curățenia curățeniei, de „împodobește mamă casa”, de alergat, de transpirat. Ăștia ai mei mă tot întrebau ” da’ în seara asta vine”, „ești sigură” și io mă băteam cu pumnul în piept „da mă, în seara asta, vă spun eu”.
       Și-a venit! Mi-am tras sufletul și m-am bucurat de bucuria lor!
       Băi, da totuși nu postează nimeni nimic? Nicio pițipoancă „mulțumesc iuby”, nici o mămică care pune 30 de poze cu copilul, cu bocancii, cu mandarinele, cu 45 de jucării și încă 23 de poze neclare și mișcate, nicio știre, nimic?
       Drept urmare vă spun: Moș Nicolae pleacă de la Sf. Ilie, îi trebuie timp ca să ajungă și la voi, de aia voi primiți în seara asta!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *