Feeling urmărită…

Cum să vă spun, am devenit corporatistă.

Am salariu, carte de muncă, asigurare de sănătate și… tristețe în suflet. 🙂

Îi spuneam lui ZA mai zilele trecute: „Mă pui, eu cred că nu e bine. Abia prinsesem și eu aripi cu scrisul, am făcut texte pentru ăla, pentru reclame, scenarii.. nebunii… și acum de când sunt la ăștia nu mai am timp de nimic, nu mai am motive de râs, de făcut mișto,de scris. Am scris doar frânturi aruncate aiurea, mă tem că mă pierd și doar asta era munca care mă făcea fericită”.

M-a mâncat în cur să spun asta…

Prima sâmbătă după luni de zile în care puteam să dorm și eu mai mult, fără ceas, fără stres….Tring! O notificare… mijesc ochii să pot citi: „C te-a etichetat….”

Cum am personalități multiple, prima care s-a trezit a fost o scârbă care vorbește urât: „ce căcat mai e și asta?” Tring! Tring! „Pfuaiii pana mea, tre’ să mă ridic că se trezește Minunatul”. Mă ridic, scârțâi, mă doare, aranjez cipurile. Tring! Tring!

S-a trezit scârba din ZA: „care mă-sa pe gheață scrie atât?” Între timp s-a trezit și una mai drăguță:

-Mă pui, m-a etichetat cineva și au început să îmi ceară prietenia.

– Sun-o și spune-i să șteargă, că dacă nu… îi punem numărul de telefon pe net cu anunț ” Vând porc de Crăciun”!

-Lasă, stai să văd care e treaba.

Cobor scările ca unul care face fizioterapie după un accident. Tring! Tring! Îl pun pe mute. Bâjbâi și îmi fac cafeaua. Mă apuc să investighez: Cabral a făcut curat în listă, caută oameni mișto pe care să îi urmărească, C a zis că eu sunt faină și a început sfârșitul lumii. Vine ZA.

-Care e treaba?

Chioară de somn îi explic pe scurt.

-Dă să văd! Nu mai găseam notificarea, era îngropată de zecile de cereri.

-Lasă că îl caut! Scriu: C a b r a l. Apare: Cabral Popescu, Cabral Ionescu, Cabral Vasy… Nu e mă niciun Cabral. Cum îl mai cheamă?

-Nu știu!

– Păi nici eu nu știu, că era ca la Madonna… Cabral! Da’ nevastă-sa? Aia blondă și normală la cap? Aia mă….aaaa Andreea Ibaka. Și pe el?

L-am găsit într-un final. Am și comentat când m-am mai trezit, exact ca în filmulețele de pe net: Michelle is typing… ” Coaie, dacă nu….” Nebuno, nu poți să îi spui așa, doar n-ați băut pălincă amândoi! Am șters…” Domnule Cabral, dacă nu…” Ei p… că doar nu e directorul de la școală. Am șters. ” Dragă Cabral, dacă nu te miști mai repede rămân fără locuri…”

PS 1: Ce voiam să vă spun, mă simt urmărită, sunteți așa de mulți! Eu scriam pentru sufletul meu și pentru prietenii mei, ce mă fac cu voi? Parcă acum mă simt pusă sub lupă, nu știu cum trăiesc ăștia foarte cunoscuți… mă duc să îmi pun chiloții ăia buni…

PS 2: Am uitat să vă întreb: ” Nu vrea nimeni porc?” :))

PS 3: Hai, vă pup!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *