De aia!

Stăteam eu cu gândurile din capu’ meu și am concluzionat: de aia sunt femeile sexul slab!
Mă, noi avem așa un fel de a fi miloage, slabe, un soi de „je ne sais quoi e cu mintea mea”, zăbăuce, un fel de ” vai de steaua mea”. Pe când ei, au atitudine de învingători.
Făceam eu comparație cum reacționează femeile și bărbații în anumite situații. Spre exemplu:
Când un bărbat trebuie să facă ceva, orice, să intre într-un cabinet medical, să se vadă cu o tipă mișto, să intre într-o ședință cu șeful, să meargă la budă, orice…..se uită în spate la armata de susținători, se uită deja ca un învingător, iar băieții îi spun: ” baftă frate!”. Nu?Ei parcă pleacă la război, la bătălia vieții lor.
În schimb, în aceeași situație, femeia se uită în urmă iar armata ei de miloage spune: ” Doamne,ajută!” Nu?
Dacă în situația descrisă mai sus ceva nu merge bine avem următoarele: bărbatul iese afară și povestește, ceilalți spun ” ai de p… mea! Cum frățioare?” .Femeia iese smiorcăind ca o „dramma queen”, smulgându-și părul, uitându-se spre cer gen ” why me? Why? Why?”, celelalte spun: ” Doamne ferește!!”. Dacă cumva e vreuna mai bărbată printre ele, replica e :” ai de p… mea….( și nu se poate abține, ceva mai trebuie, o chinuie..) Doamne ferește!” ))
Ei orice ar face, fac cu eroism, cu bărbăție,chiar și atunci când nu știu ce au de făcut tot o fac tacticos și plin de artă. Bine, toate astea sunt adevărate până în momentul în care îi trimiți să cumpere absorbante ) sau răcesc )
Nu am văzut în viața mea un bărbat care să nu se facă albastru la față când cumpără absorbante. Mă, să văd unu care merge la farmacie, mândru și plin de el, să știe să facă diferența între ele: de noapte, de zi, cu 2 picături, cu 3, cu 4, 5, cu strat de bumbac, antialergice, everyday, string….. Unu! Nici macar unu!! Poa’ să fie el astronaut, luptător K1, specialist în fizică cuantică, când aude de :” pui, cumpără și mie absorbante” îi țiuie urechile, îi crește tensiunea….dzzzzdzzzz….dzzzzz ….end of story, l-ai terminat! ))
Ps: Da’ de la ce m-am luat? Ahhh…mă apucam să fac niște abdomene… Doamne ajută!!
Alt ps: În timp ce scriam această postare am vb la telefon, am povestit că mâine merg la doctor să rezolv ceva ce tot mă sâcâie….. și de la celălalt capăt aud ” Doamne, ajută!” )))

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *