Dieta

Eu de felul meu sunt de treabă….asta dacă am mâncat:)) . Am mai spus că fac rău la foame, dar poate nu ați înțeles bine, poate credeați că sunt un pic nervoasă, sau agitată… Nu!! Sunt o adevărată fiară!!
Îmi place să mănânc ( știu că se vede ) ), nu țin diete, nu că nu aș vrea, dar nu pot. Dacă decid să țin dietă la 3′ după decizie mă apucă o foame apocaliptică, zici că sunt ăla din Stapanul Inelelor: eu cu friptura în mână, mângâind-o ” my preciouse” ).
De la ce m-am luat:
În fiecare an înainte de începerea sezonului de nunți noi mergem la sală, cam vreo 2 luni. Știu că pare incredibil, dar da, pe sub caietul de dictando noi avem unul cu pătrățele….da’ e ascuns bine )) Acum, pentru că am un picior faultat nu pot merge la sală. Cum au trecut 2 rânduri de sărbători, m-am urcat pe cântar. Dacă era ca în povești ( personificat) cred că se ferea, sau măcar puteam să-i zăresc spaima pe chip, îmi spunea vreo două vorbe să mă usture… Nah, asta e! Grasă și frumoasă, cum spun bătrânii!
Am văzut un documentar făcut de unu’ Joe nustiucum în care el, tare bolnav, a luat decizia de a renunța la mâncare și a trăi doar cu sucuri de legume și fructe 60 de zile. A slăbit, s-a vindecat, treaba-i clară! Ținem și noi!
Ehhhh! 7 zile am zis că ținem, așa să ne mai curățăm, să ne simtem bine, ca să fie bine să nu fie rău….
Ehhhh! Sunt în a 4-a zi. Nu pot spune că îmi e foame, nu în burtă, în gură!! Da, mie mi-e foame în gură, să simt gust, să îmi placă ce mănânc. Nu, nu simt foame, simt depresie!! Am senzația că odată cu mâncarea a dispărut și culoarea și cheful de viață, prind viață doar dacă văd ceva mișcând și aș putea să îl mănânc )). Am scenarii cu găinile lu’ vecinu’ , jur!!
Mă uit pe geam a deznădejde…”O găină… O găină!! Ahhhh… prăjită!! rumenă!! …Un copil..are ceva în mână…oare e de mâncare? Dacă îl sperii și îi fur gogoașa oare ce pățesc? Îmi vine să beau vin ( că e suc de struguri) și să mă trezesc în a 8a zi… Mă strigă Radu:- Michelle, ce suc să fac? – Fă un Pepsi!!!”
Ps: Ăia care postați mâncare, să….
Alt ps: mă simt oleacă mai sănătoasă….dar îmi pierd mințile )

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *