Fanu’ meu număru’ unu

Când eram mică îmi doream să fiu musafir, acum vreau să fiu un star!

Să vă spun de la ce m-am luat.

Am ieșit in târg să mă văd cu prietena venită de departe. Frumos… regulamentar… la cafenea. Acolo mai erau niște cunoștințe de ale ei, că vorba aia a venit femeia de departe și tre’ să se împartă la toată lumea, un soi de …am fost de am luat lumină.

Printre oameni, o familie simpatică cu care am avut mare chimie, am trăncănit verzi și uscate. Din una în alta, vorbim de ce ne face fericiți, de joburi, că mie îmi place să scriu, că am un blog. Acum incepe povestea, însă personajul principal nu știu cum să-l numesc. Dacă îi zic doamnă, pare prea oficial, dacă îi zic femeie e prea impersonal…să zicem Fana.

Mă întreabă Fana ce blog am, îi spun și se apucă să îl cate, o văd cum începe să se albească la față, să i se înmoaie vocea și mă întreabă emoțională:
-„Tu ești Mihaela Baran?
-Da.
-Tu?
-Da.
-Stai să îmi revin…Adică Io stau la masă și vorbesc cu Mihaela Baran?
-Da,nebuno! Să-ți dau un autograf pe țâțâ? (asta am zis-o că să mă recunoască :))) )”


A trebuit să își revină în fire și să dreagă glasul: Eu, chiar te urmăresc…..și te citesc…sunt așa de emoționantă să te cunosc.(a se citi cu glas moale și tremurat)
Băi, eu intuiesc oleacă ce era în sufletul ei, dar Dumnezeule…..ce era intr-al meu! Să fie un om emoționat, recunoscător, să îi întorc lumea peste cap în câteva minute că mă cunoaște? Io? Io, Mihaela de la Rm Sărat, actualmente țărancă de Sf Ilie?

Am încercat să mă țin tare, da’ eu eram mai recunoscătoare că ea mă citește, că e Fana mea, că am făcut-o să zâmbească într-o zi.
Mă, io privirea aia am mai văzut-o când a venit Michael Jackson în România și leșinau fetele la concert.

Asta e, eu vreau să fiu celebră, să văd lumea fericită că mă vede, mda …. și onorată că sunt și eu mai ceva ca pielea pwlii iar ei mă pot atinge.

Acuma stau și mă întreb: unii au fani, admiratori că au făcut ceva grozav, o mare realizare….
lucru absolut normal. Pe de altă parte și Vulpița, Șoșoacă, Viorica, Liviu au susținători, fani. Cum știi că ești prost?

Finalul a fost apoteotic. Cineva a adus discuția până la zodii, Fana mă întreabă ce zodie sunt, iar eu deșteaptă grămadă îi spun:

-eeeee, sunt nebună din aia…Pești!

-și eu! Pe 28 februarie. Tu?

-pe 28 și eu!

Ps: Io acuma după replicile astea să mor dacă nu mă suspectez că sunt nebună și că toate astea au fost în capu’ meu. Poate că aia stăteau la masă de vorbă despre orice (ciuperci, detergent de rufe) și eu poate aveam o discuție imaginară cu o personalitate din capu’meu…

Ps: Hai, vă pup! Ba nu! Voi să mă pupați, că io sunt celebră…. :)))

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *