Să știe toată lumea, să vadă toți săracii

Săptămâna aceasta s-au întâmplat 2 mari evenimente în orașul nostru minunat: 2 mândre fete au primit 2 buchetoaie de flori. Când spun „buchetoaie” nu exagerez, primul avea 301 trandafiri, iar al doilea… nu știm, dar tot mare. În capu’ meu sunt mai multe gânduri:

  • Bărbații din Suceava au găsit un șiretlic pentru a plăti facturi minime la gaz: cumpără buchete gigantice iubitelor iar ele sunt nevoite să țină mai rece în apartamente pentru a rezista buchetul.
  • Mama, femeie bătrână și deșteaptă m-a învățat: nu îl lauzi! Să dezvolt: îl lauzi pe el-lui, cât să nu creadă că e prostul satului, dar să nu creadă că e prea bun pentru tine. Nu îl lauzi lumii și mai ales prietenelor.

Bine, pe vremea când am primit eu învățăturile nu exista Instagram și Facebook, iar noi nu ne apucam să scriem pe pereți :”mulțumesc iubi”. Nu îl lauzi, pentru că unele ar putea crede că buchetul tău e mai frumos decât al lor. Hai, gata cu metaforele că nu înțelegi! Spui așa, una caldă/una rece: „ce buchet frumos mi-a adus/ dacă ar nimeri și toaleta ar fi grozav… dacă nu ar mai lăsa șoșete împrăștiate…. dacă ar spăla și el o farfurie măcar…. dacă ar fi măcar cât o zambilă”. Înțelegi? Hai să îți mai explic: Moș Crăciun e un bătrân gras care aduce cadouri și toate vrem să treacă pe la noi.

  • Dacă eu aș fi tânără și neliniștită unde m-aș duce? La Suceava, nebunelor! La Suceava sunt cei mai romantici și cu dare de mână pulărăi, că așa am văzut eu pe net. Vezi? Creezi concurență inutilă. Nah!
  • Dacă te scoate din sănătăți după ceva vreme, cum explici tu pe ProTV la Știrile de la ora 17 că era un nenorocit când tu ai postare cu minunăția asta de bărbat? Vezi? Nimeni nu trebuie să știe! Nah!
  • Băi, eu dacă aș fi bărbat și l-aș cunoaște pe ăsta care dă asemenea buchete…. pfuaiii! Voi ăștia care nu ați înscris nimic săptămâna asta, nu e din cauza postului, e din cauza bulangiului cu flori, ăsta…. ăsta pune presiune pe relația voastră. În ochii femeilor voastre sunteți de toată pwla,pe când ăla….ce romantic…. ăla apreciază…Nah, te doare mâna? ( râzi aiurea, era te doare mâna să cumperi și tu un buchet? :)) ).

PS pentru minunatul care cumpară flori de toți banii: cwie, las-o mai moale, după ce o iei cu acte trebuie să faci lucruri extreme, știi ce zic? Trebuie să plătești facturile la gaz și curent! Să o văd eu pe fantastica ta femeie cum pune factura de la e-on „mulțumesc iubi” :)))

PS: fac o mazăre cu aripioare „mulțumesc iubi că ai luat aripioare”.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *