La televizor

Pentru cei care nu mă știu prea bine sau nu mă citesc de la începuturi țin să precizez că Dumnezeu când nu găsește filmulețe noi cu ” funny cats” se uită la mine. :))
” – Petre, ce mai facem azi? Așa sunt de plictisit…La ce ne uităm? Ce mai fac aia din România?
– Protestează Doamne! E nasol la ei!

-Lasă Petre, nu ne băgăm în politică că ne mănâncă porcii. Da’ Michelle, ce mai face?
– Nimic Doamne! Nu se mai împiedică, pantalonii încă-s noi, cu pisicile s-a resemnat…. până și cu alte lighioane s-a obișnuit. Dacă îți vine să crezi i-am băgat un fluture de noapte în dus și nici nu a tresărit!
– Petre, da’ de ce se teme ea?
– De lume și de cameră .
– Bun! Îi dăm o invitație la TV, are de toate și cameră și lume care sa se uite la ea. Bă băiatule, o să fie în stil mare! Adu popcorn!!”😂
Și așa a făcut Dumnezeu drăguțul să facem un clip super, cu o interpretă minunată. Așa că interpreta minunată Teodora Botez este invitată la o emisiune TV împreună cu realizatorii clipului.

Bun! Și de aici gândurile nebune:
Joi dimineață, chioară de somn în platoul emisiunii:

Prezentator: ” Bună dimineața, dragi telespectatori! Azi bem cafeaua cu Teodora Botez ….( prezentare frumoasă..) ( Teodora salută și zâmbește frumos) Radu Baran ( zâmbește tălâmb și se gândește: oare mă mai știe careva de când aveam trupă?” și Mihaela Baran ( stai lină că încă nu a ajuns la tine, tu ești Michelle… ahhhh, eu sunt, zâmbesc tălâmb și mă întreb: ” ce dracu’ caut eu aici? Oare îmi dă și mie careva o cafea?

Incepe emisiunea, Teodora vorbește, Radu vorbește, eu gândesc: poate nu vede nimeni că eu sunt aici…oare ce face pisica? Ești nebună? Ție nu îți plac pisicile! Ssssst! Nici nu gândi, dacă te simte Radu și nu te mai vrea? Și așa i-ai spus că nu îți place fotbalul….”
Prezentator …. ( gânduri: ce pana mea nu zice asta nimic, râde că proasta, îi curge scuipatul din gură… S-o bag și pe ea in seamă:)

– Mihaela, spune-mi te rog…… ( ceva, orice).
Camera se mută pe mine, o văd, mă taie la burtă, transpir, ( spune ceva  proastã!)

– Veeeroniiiica, fată dragă, fată bună și cuminte….
Prezentatorul încearcă să salveze situația, spune că e un film bun,  bla…bla…..

 Gandurile lui Radu:” mamă ce morcovită e asta a mea, era să ne facem de căcat! Oare ce face pisica? Oare lu’ Michelle îi plac pisicile? Oare cine mă vede acum? Să fac cu mâna?”

 Gândurile Teodorei :” cine dracu’ m-a pus să îi chem și pe ăștia? Nu puteam să zic că sunt morți? Mă rog…sau în concediu. Oare ce face pisica mea? ”

 Gândurile prezentatorului: ” m-a mâncat în cur! Nu puteam să o chem doar pe Teodora? Oare eu am pisică? Îmi trebuie? Mai incerc o dată, poate vorbește, poate scoate ceva inteligent pe gură”:)
Prezentator: Mihaela……

Camera se mută pe mine, mi se înmoaie picioarele, gânduri: spune ceva! Hai! Zi-o pe aia cu ” pace în lume”, la miss cum merge? Ai văzut ce le iubește lumea…hai!
– Să-mi bag p…, ce de războaie!!
Zzzzz….zzzz….ne cerem scuze pentru întreruperea programului!!

Ps: joi dimineață, Bucovina TV.
Alt ps: -Tudor, tati și mami vor apărea la tv! Tudor se uită superior și învingător : – Ai belit-o!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *