Zambete si cazaturi

V-am mai spus că sunt deșteaptă! Mi-am dat seama că cercetătorii din toată lumea au descoperit că ” Mihaela” e secretul fericirii, așa că țin asta secret încât să trăiți bolânzi toată viața voastră fără o „Mihaela”.
Până la cei 37 de anișori ai mei am descoperit că nu ne sunt alese numele ci numele ne aleg pe noi. Să îți explic: ai observat că unele persoane se aseamănă? Că Alinele sunt într-un fel, Tudorii sunt altfel și așa mai departe? Totul e legat de nume! Acum nu te aștepta să realizez un test din ăla ca pe Facebook să îți spun cum ești pentru că aș risca să rămân doar cu Mihaelele în listă ))
Pe mine mă știi, ți-am povestit cum mă împiedic, cum mi se rup pantalonii, cum fac toate tâmpeniile lumii și sigur ți-ai dat seama că viața lângă o Mihaela nu e plictisitoare ). Nu sunt singura, toate Mihaelele sunt așa. Spre exemplu ” a mea” Ela Mihaela ( pentru că o Mihaelă nu vine niciodată singură ) ) e la fel ca mine. Știi că ți-am spus că din când în când noi avem o zi pe an în care mai bine stăm în pat decât să ne rupem capu’. Așa a făcut și „a mea” , doar că atunci când s-a dat jos din pat a uitat un picior în urmă, care s-a împleticit în cearșaf. Drept urmare s-a întins pe jos atârnată de un picior. Și-a făcut cafeaua, că poate se îndreaptă treaba, a băut-o și a aruncat cana, nu că trăiește pe picior mare și o arde pe barosaneală ci că e zăpăcită. Toată lumea se împiedică pe scări când coboară, doar o Mihaelă se poate împiedica când urcă )), așa și „a mea”. Cum a văzut ea că are o zi de pomină a zis că cel mai bine e să conducă un pic, că la asta se pricepe foarte bine și o și relaxează. Totul bun, doar că așteptând într-o intersecție prea mult s-a enervat, a scos telecomanda de la poartă și a apăsat, își deschidea intersecția cu telecomanda ))).
Nu doar că viața lângă noi e amuzantă și merită trăită dar avem și puteri para-psiho-tra-la-la. O altă Mihaelă, Mihaela Oprisan este acuzată de vecina ei că a trimis pisica să îi zgârie mașina, „i-a comandat”, pentru că ea comandă toate pisicile din cartier.
Mihaela, eu zic așa: nu mai trimite toate mâțele la mine că ne supărăm!!
Vezi tu, Mihaelele sunt minunate, ele există în toată lumea: Michelle ( Franța, Anglia, USA) Michaela ( Italia)…. Ai mai auzit tu de alt nume la fel? Nu!
Nu ai observat că de ceva vreme nu se mai produc Mihaele? E nasol, suntem pe cale de dispariție! Ce e la mare producție, e Sofia… Și asta nu are cine știe ce puteri magice, poate doar să arate bine la 7 ore după ce a născut ))
Eu bag mâna în foc că Obama nu ajungea președinte dacă nu o avea pe Michelle. Pe modelul asta a candidat și Geoană, doar că el a avut un model greșit.
Ce să îți mai spun? Ahhhh! Mihaelele nu prea le au cu sportul, noi așa…ca niște mâțe… Nu te lăsa înșelat de Michelle Williams, tatăl ei era român din Ferentari, trebuia s-o cheme Mazda, tac-su a băut prea mult și când a declarat-o a ieșit Michelle.))
Mă rog, esențialul s-a înțeles. Viața cu Mihaele e mișto. Vezi că modelul nu se mai produce, e generație mai veche dar e fiabil, nu te lasă la drum lung.
Ps: Get a Mihaela now!!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *