Unde-i fericirea

        Am pus o poză zilele trecute cu: o mașină, gunoiul în așteptarea gunoierilor și gardul. Am mulțumit Zânului că e minunat, că există … Lumea a început să presupună că a schimbat gardul, că scos gunoiul, că mi-a luat mașină ( majoritatea au zis de mașină).
        Nope, nimic din toate astea! Gunoiul l-am scos eu că m-am trezit prima, gardul e același, masina e a șefului de echipă ce construiește casa vecinului :))). V-am încâlcit ideile!:))
        Mă, da’ chiar așa? Sar peste primele două și ajung la mașină.

        Mă da’ chiar așa?

        Cum dracu’ să îi iei cadou o mașină? Adică nu ne sfătuim? Nu ne consultam? Cum e cadou de la el? Banii lui sunt banii lui, banii tăi sunt banii tăi, nu sunt banii noștri? Cum se face?
                  ” Pui, am găsit în buzunare la geaca aia albastră vreo 5000 de euro și ți-am luat o mașină. Treceam așa pe lângă ea, am văzut-o, era rosie, am zis că se asortează cu oja de săptămâna asta.. Ta- raaaaa!”
        Nu doar asta cu mașina nu o înțeleg, mai e și aia cu:
                 ” Ești minunat! Surpriză! Feeling bessed in Maldive. Cea mai tare surpriză de ziua mea!”
        Cum dracu’ o duci în Maldive și să fie surpriză? Ce îi spui?
                 ” Iubita, hai să ieșim și noi undeva. Hai să mergem la mamaie, la Pătârlagele. Pune și tu un costum de baie că poate stăm oleacă la soare în fundu’ curții pe lucernă ori poate mergem la gârlă când ieșim cu caprele. Pune și ceva mai decoltat că poate intrăm la „privat” să moară Gigi a lu’ Sanduleasa. Auzi? Vezi că mergem până la Iași și de acolo luăm avionul că au făcut ăștia aeroport la mamaie.”
        Cum o duci într-o destinație exotică fără să se prindă? Cum?
        Băi, terminați-o cu aburelile astea de începători. O ardeți suav ca-n filmele romantice ori ca în cele porno. ( e o teorie aici )

        Pentru femei nicio surpriză nu e surpriză, dacă părem surprinse e pentru că vrem să părem.
        Ce e mai frumos ca tot rahatu’ ăsta de reclamă a familiei perfecte? E chiar să vă faceți gesturi frumoase, să îi cumperi o floare pentru că e joi, să îi faci cafeaua pentru că te-ai trezit prima…sau chiar să faci ca nebuna care își cumpără singură, îl sărută și îi mulțumește pentru ele! 😂
Ps: Unu’ mai deștept ca mine a zis că fericirea este suma tuturor plăcerilor.
Alt ps: o ardem și noi mai pe românește?

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *