The Big 40

Azi e ziua Zânului și am un mare necaz!

Nu i-am luat cadou.

Tot am vrut să îi iau, dar nu s-au aliniat nenorocitele astea de planete. Tot merg cu capu-n jos pe stradă sperând să găsesc bani, da’ în ziua de azi nimeni nu mai are bani de pierdut pe stradă, plus că Zânul nu își dorește un spray la 30 de lei, el vrea… parfumul lui.

Am o mare dilemă: cum cumpără oamenii căsătoriți cadouri? Să vă explic: înainte de căsătorie sunt banii mei și banii tăi, după căsătorie, când au intrat doi în biserică și a ieșit unul asta s-a întâmplat și cu bugetul, adică banii mei și banii tăi = fix pwla. Cum să vă spun, eu bani am, da’ nu mă îndur să îi cheltui.

Acu’ vreo câteva luni am primit ciubuc 100€ de la un client, încă îi am. Nu te gândi că îi am pentru că sunt chibzuită …nu… îi am pentru că sunt în euro și nu mă îndur să îi schimb. Dacă îi schimb, în 30′ s-a zis cu ei! Știu eu cum sunt când am bani: ” Ahhh, ce bluză drăguță! 50 de lei. Ahhhh, uite și 2 kg de carne! Aww…. mușchiuleț!” .

Mie banii ăia îmi prind tare bine! I-am cheltuit de multe ori în capu’ meu: mi-am luat o geacă la 150€, cosmetice de vreo 100€, cercei de încă 100€….

Am lămurit-o cu banii mei! Rămân banii noștri. Da’ cum te duci și din 5 iei 4? E deampulea! Că sigur se vede, iar dacă nu zici nimic, că e de porc să zici: „am luat 4 pentru cadoul tău”, iar dacă nu se vede și nu spui, nu e ca și cum ai fura? Și dacă știe că ai luat 4 e clar că o să primească un cadou de 4, așa că unde mai e surpriza? Eu zic că ar trebui luat 5, fentat la gramaj, cheltuit 3, îmi mai rămân și mie 2, iar surpriza e mare: te aștepți să primești de 5 … :))

Așa e în capu’ meu de ceva vreme.

Ieri discutam cu Tudor și prietenul lui, Ștefan:

„M:- Nu i-am luat cadou!

T:- Lasă, stai liniștită! Îi faci un tort și ăla e cadoul!

Ș:- Nu i-ai făcut cel mai frumos cadou acu’ 10 ani? ”

Da’ știți că ăștia mici au dreptate?

Acu’ 10 ani și vreo 8 luni veneam de la muncă și am adormit în maxi-taxi. Am dormit câteva stații, m-am trezit când era aproape să cobor, iar o doamnă mă verifica dacă dorm ori am băut. :)) Am coborât, am mers pe jos, m-am gândit, am tras concluzia și am intrat în prima farmacie întâlnită. Da! În 23 ianuarie 2009 Radu a primit cel mai tare cadou: un test de sarcină cu 2 linii.

Eu zic că atunci a primit cadoul cadourilor, darul divin, comoara comorilor ce mă scoate din rahat până pleacă ăsta mic la casa lui.:))

Știi ceva, puiule? Pune mâna și te spală, ia-ți haine curate, că parfum… pwla!

Hai, la mulți ani!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *