365

Se făcea că într-o seară, minunata voastră se plictisea. Cum stăteam eu ca deșteapta (că eu nu stau ca proasta niciodată :)) ), am zis: da’ nu văd eu un film pe Netflix?
Văd în top 10 un film ce mi-a atras atenția “365 de zile”, zic “Băi, ce interesant sună, poate ceva cu Jules Verne, Ocolul Pământului, ceva deștept. Nu se poate să fie o tâmpenie dacă e în top 10!” Ce gânduri….
Dacă ai impresia că nu înțelegi femeile trebuie musai să vezi filmul ăsta! Nu, nu e bun! E prost, rău! Da’ sigur e scris de o femeie…
Scenariul a fost scris probabil de o gospodină de vreo 40 de ani ce s-a săturat să audă de la prietene că filmele XXX nu au o poveste, nu au sentimente… . De bucurie că nevasta scrie, soțul intră din când în când în cameră și îi mai aduce câte o cafea, un biscuite, o măslină. Ăsta nu se poate abține și mai aruncă câte un ochi pe script și îi zice: “nu tu, Marcelo! Prea e bleg ăsta, prea face ce vrea femeia! Scrie așa…” El intervine la scenele alea mai trase de păr. 😉
So, filmul e visul femeilor: tipa din film e mică de înălțime (majoritatea dintre noi suntem, alea de 180 sunt rare și nu ne interesează, dă-le-n…), deșteaptă (da! musai, nu putea face un film despre o proastă), bună rău (e mititică, dar are picioare lungi, are un fund de mori încet, țâțe potrivit de mari încât să poată purta rochii sexoase fără să se teamă că evadează vreuna), drăcoasă (normal! Ne face pe noi un gangster?).
El, frumușel, un mare gangster (că noi asta ne dorim, unu rău pe care să îl facem pisicuță, să ne arătăm talentele de nemernice, să punem biciul pe el, să ne mănânce din palmă) și cu o căruță de bani (aici ce să mai zic? Că doar nu își dorește vreuna unul rupt în cur..).
Ăsta se îndrăgostește de ea și o răpește, îi dă 365 de zile să se îndrăgostească de el. Jesus! 365 de zile în care el încearcă să o cucerească, adică nu mișcă în front, face numa’ lucruri mișto. E proastă să zică nu? Dacă o răpea vreun pârlit de la Topliceni, Galbenu, un vai mama lui, sigur nu mai suna asta acasă să îi spună mă-sii că a primit un post la o firmă, nu? Suna:” mama, cal dă Fbiai!”
Gangsterul e rău, da’ cu ea e bun, e băiat fin și tot o arde cu o replică:“are u lost little girl?”, în traducere pentru cocalarii care se cred gangsteri “teai perdut fă frumoas-o?”.
El a promis că nu se întâmplă nimic dacă ea nu dorește, o mai lipește din când în când de pereți, asta moare încet (cum dracu să nu mori, da’ cum să zici că vrei… că TU ai mândrie!!!).
Asta mică și a dracu’ își forțează rău norocul, la un moment dat chiar îi arde o palmă și el nu îi dă înapoi. (Aici nu știu ce s-a întâmplat, cred că a vărsat careva cafeaua pe scenariu și nu au înțeles ce trebuia să facă.)
E atât de scris de o femeie, încât ăsta merge cu ea la cumpărături și are răbdare! Răbdare! Și asta cumpără tot ce vrea sufletul ei (v-am spus că nu e proastă :)) ).
Normal că mica nenorocită se îndrăgostește de el!
PS: Eu aș mai scrie, da’ îmi e să nu vă plictisesc. Am comentarii și deslușiri pentru fiecare scenă, așa că dacă aveți nelămuriri vă aștept să vă dumiresc.
Alt Ps: E chiar așa de greu să fiți și voi așa? 😂😂

Comentarii Facebook

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *