Când viața îți dă lămâi, fă limonadă, când îți dă pete de ulei…..

Aseară l-am lăudat pe zân, toate v-ați înmuiat și ați reacționat ca la clipurile cu pisici: ” awwww, ce draguuuuț, a făcut-o la păr!!”. Da! Și nu numai asta! A și gătit! A gătit cum numai el știe să o facă, cu artă, cu stil, cum vezi în emisiunile culinare, cu 5 castronele ( ceapă, ardei, ciuperci…) ….mare artă!! El nu gătește ca o gospodină: tocăniță, ciorbă…, el gătește ca un adevărat chef, sofisticării: paste cu creveți, mâncare chinezească, paste bolognese… Aseară a făcut Pui Shitzuan, sau cum dracu’ se scrie că eu știu să îl mănânc nu să îl scriu )). Exact ca în bucătăriile din restaurante… trebuie să vină una în urma lui să facă curat:))), dar nu e bai, gătitul lui e foarte rar. Și a fost minune! Nu am avut sfârșitul pământului în bucătărie, nu a fost calamitate, nu am făcut curat 2 zile…și m-a mâncat în c.. dimineață: ” pui, nu faci tu omleta azi? Pune și ciupercile chinezești care sunt în frigider!”
Ei bine, asta e un moment din ăla din film în care știi că eroul a belit-o, în care viața se schimba, începe drama. Mă, io nu înțeleg cum dracu’ nu m-am gândit, e prea frumos sa fie adevărat, tolomaco e marți, 3 ceasuri rele, păzește-te!! Nuuu!!!
Omleta a fost genială, da’ când am văzut bucătăria am amorțit. E ca atunci când te îngrozește ceva urât, întâi te sperii, gura ți se încleștează, simți presiune în cap, o căldura te trece, gura ți se descleștează și începi să urli că dementa:
„-Mă pui, mă! ( Tu-ți grijania și…) Tu ai văzut ce ai făcut în bucătărie? ( Baga-mi-as picioarele în capu’ meu de proastă ce sunt, că m-a mâncat în cur să te pun …) Tu, vezi câți stropi de ulei sunt? Pe faianță, pe plită, pe blat, pe mobilă? ( Aseară am șters în p… mea!) -Nah tu, tare au sărit ciupercile alea. ( Să-mi bag banii dacă oi mai găti eu vreodată, după ce că tu ai stat…)
– Mă pui, ( jur că te strâng de gât în somn) ai dracu’ chinezi de aia au mă ochii mijiți, nu de la orez, ca să nu le sară uleiul în ochi când prăjesc ciupercile )) ( cu mă-ta care te-a făcut!!)
Ps: bine că nu ne citim gândurile…ahh, dar stai, el citește #ganduridincapumeu
Alt ps: Pui, am glumit, adică eu nu gândesc așa despre tine,am scris așa.. de dragul artei, că io fac artă aici, ca tine în bucătărie, știi că te iubesc… nu da! Nu da la față!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *