Caut popă

Aseară am fost făcută proastă! Bine, e clar am fost făcută acum 36 de ani, dar aseară mi s-a declarat: ” fată tu chiar ești proastă, cum să lași asemenea talent sa se duca pe apa sâmbetei, mai scrie și tu ceva și musai fă-ți blog..”
Io și cu talentele mele suntem în pană… Ce mama mă-sii să scriu când totul e bine, când nu mă enervează nimeni, niciun vecin nu mă inundă, nu mai scap nimic pe jos, nu cad, nu mă împiedic, pantalonii sunt întregi…doar mâțele au mai rămas….Și din alea 2 demente s-au făcut mai multe…și sunt sigură că nu-s nebună să văd mai multe. Sunt o armată, zici că se pregătesc de percheziție, stau toate cu ochii boldiți spre ușă, parcă le și aud: ” Roger! Roger! Ținta este în mișcare, the target is in the bilding, is going to the frigider..start mieunat!!” Jur, sunt cu ochii pe mine, e înspăimântător să vezi 10 ochi uitându-se după tine…vzzzzz dreapta…..vzzzz stânga…te simți hărțuit, iar din când în când se pun pe forțat intrarea cu berbecul, zbanggggg un cap în ușă!!
Eu acum sunt convinsă că babele alea ce le vedem la televizor cum că țin în casă 466 de mâțe sunt sănătoase! Sunt convinsă că nu a fost alegerea lor ( a babelor), ci efectiv au fost cotropite. La început poate a fost una- două, după care a venit o verișoară în vizită, 3 bulangii, 4 prietene care rămân peste noapte…și uite așa au ajuns la 466 )
Eu când deschid ușa am senzația că tocmai s-a deschis un magazin Lidl ori că am moaște în casă, se creează o busculadă, toate încearcă să penetreze cordonul de siguranță să ajungă primele să se închine la zeul ” Frigider”.
Drept urmare: caut popă cu mare har, să vină să scoată dracii din mâțe, să facă o curățire înspre liniștea creierilor din capu’ meu cu pogorârea liniștei în sufletul meu, să purifice cele patru colțuri ale curții mele de perfidele ființe, plus o purificare a casei să fugă satanele să nu se încuibeze la sufletul lui Radu că am belit ….Rogu-te înspre revenirea talentului și a muzei …. Lasă așa, rezolvă cu mâțele!16

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *