Fuck this pussy !

Astăzi o să vă vorbesc despre pisicuța mea.

Este frumoasă, are blăniță linsă și este tare iubăreață.

Mda… Un titlu așa ca la știri, la ziare: ” Nu o să crezi ce a zis….” ,” Click să vezi pozele cu pisicuța ….”

Cercetătorii americani, britanici, filipinezi și alte nații sunt de părere că animalul preia din comportamentul și personalitatea stăpânului…nu știu….cred că Stăpânul inelelor.

Pisica mea e nebună! Da! Da’ eu mă întreb acum: dacă ea e nebună, eu cum sunt? Și dacă ea ” a preluat” de la mine, nu înseamnă că eu sunt mai nebună ca ea? Oare cum mă suportă, că eu nu prea pot…

De la ce m-am luat:

Unii dintre voi știu cum a început povestea noastră, alții nu. Pentru cei care nu știu îi rog să își imagineze un film: un bărbat cu bani și o grămadă de gagici care profită financiar de el ( nu-i bai că și lui îi place), exact așa era și la noi! O terasă cu 10 mâțe pe care Zânul le hrănea, dar niciuna nu îi oferea iubire. Până când nu a apărut ea: iubăreață, torcăitoare, and so on…Doar că ea era șefa curvelor! După ce ni s-a cuibărit în suflet și-a dat arama pe față: are personalități multiple atunci când vrea mâncare.

1. Grasa care tot timpul e la dietă: ” Ou? Ești proastă la cap? Eu azi sunt pe lactate. Vreau brânză! Așa proasto, aia alba din frigider, dă-mi! Mai vreau, mai vreau, mai vreau, nu mai vreau e prea multă. Aș vrea niște iaurt. Mneahh… nu mai vreau…”

2. ” Bitch, ce mănânci acolo? Grătar, ha? Dă și mie! Mici….mmm..bun…Auzi bitch, dă și niște ceafă! Ce? E scumpă? I am not your fucking sclavă! I have fucking drepturi!

3.” Ce faci fă, frumoaso? Ce ai acolo? Un pui? Dă și mie! Hai că mă roade la mațe! Mai dă-mi fă zgârcito! Tu n-auzi? Vezi că te strigă undeva. Lasă, am eu grijă de pui, nu pleacă nicăieri întreg, să moară mama!”

4.”Ce e acolo? Conservă pentru pisici? De aia cu W sau de aia cu K? Nu mănânc! Nu! Vreau de aia cu S! Ba nu, de aia cu F! Da’ tu ce mănânci? Conservă de pește? O vreau eu! Conserva asta stă de 1 oră afară, nu mai vreau, dacă fac botulism….ca eu am bot…”

So, nu știu ce caracter a preluat nebuna da’ eu nu sunt așa! În general mănânc orice și nu sunt figurantă. De foame mănânc și un cal mort, numa’ să îl pot mesteca! Mai am și eu păsărelele mele când nu îmi place ceva și nu mănânc, da’ mănânc orice altceva nu cer icre negre la schimb.

Da’ știți ce mă gândesc eu? Da’ dacă totuși e vina mea? Dacă ea noaptea citește cărțile mele de dezvoltare personală și își dezvoltă toate personalitățile?

Fuck this pussy! Mă duc să mănânc!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *