Filmul, reclama și viața

Sâmbătă am gătit de parcă venea războiul și trebuia să hrănesc armata. Ciorbă, chiftele, pâine și 2 tăvi de plăcintă: un șir cu brânză sărată ( Tudor), un șir cu brânză dulce ( eu), 2 cu mere ( Radu), 2 cu dovleac fără zahăr ( soacră-mea), restul cu dovleac, scorțișoară și zahăr.


La cât am stat în bucătărie am avut timp și să gândesc. Cum dracu’ gătesc astea și arată bine? Nu adică cum de gătesc și nu mănâncă ca vacile scăpate în lucernă, ci cum de sunt curate, frumoase, sexy?


În reclame, în orice gen de film astea arată într-un mare fel. De unde pana mea a apărut ideea asta în filme: ea se trezește pune pe ea cămașa lui și se apucă de făcut micul dejun. Mă, da’ a dracu’ treabă la ăștia în filme când faci ouă, cârnați, bacon …. băi, nu sare! Eu n-am văzut să sară uleiul, să se murdărească cămașa minunatului, să se ducă ca boul la birou mirosind a varză călită cu ciolan.


De ce când nenorocita taie ceapa nu plânge? De ce? Nu că ar trebui să îi fie milă de ceapă, ci că o ustură. Știți voi ăștia care faceți reclame și filme ce înseamnă să tai ceapa și să ai rimel la ochi? Jesus Christ!! Orice ai face tot ajungi să arăți ca și cum ești din filme horror: lăcrimezi, te stergi, îți intră rimel în ochi, te ustură, lăcrimezi și mai tare, plângi, te stergi, o lași în mă-sa de ceapă și te demachiezi, iar după aia termini de tăiat ceapa.


Mai acu’ o lună jumate m-am pus să fac zacuscă. Am pregătit bucătăria, că nu faci mâncare oricum, o faci cu bucătăria curată, mi-am pus șorț simpatic, mi-am prins părul și hai la treabă! Eu nu știu ce scule aveți voi, da’ cu robotul meu mișto mi-am făcut bucătăria numa’ stropi de suc de roșii, aveam în păr, aveam pe bluză, unghiile îmi erau portocalii de la ardeii copți, respirația îmi mirosea a vinete coapte…eram sexy grămadă!


Cum să fii sexy când miroși a mâncare și din păr îți atârnă o pieliță de la roșii?


Cum facem când toată lumea visează la ce vede în filme?


Dacă pui 10 cupluri să se uite la un film și la un moment dat apare ea cu un șorțuleț pus la șto și în bucile goale sunt sigură că 10 din 10 bărbați ar spune partenerei: ” vezi? așa ai putea să gătești și tu!” :)))


E? Exact! Acum zâmbești! Am dreptate!


Am putea să ne uităm și la alte filme și 10 din 10 femei ar spune: ” vezi? ai putea face și tu?” :))) Te-ai gândit la alte filme….da’ nu-i rău nici așa :)) Eu mă gândeam la altul :))

În timp ce gândurile zboară aiurea prin capu’ meu la televizor soțul Adelei Popescu e fericit că a apărut un nou detergent ….”E de la Lenor! ” Hai, să mori tu! În ce lume fantastică trăim! Când a venit ultima dată un bărbat fericit acasă ( puteam să mă opresc aici :)) ) că a apărut un detergent nou? E ca și cum aș fi eu fericită că a apărut o cheie de 13 cu clichet! Ce spui? Există? Moaaamă că fericită mai sunt!!


Ps: Iar m-am luat cu vorba…. nu mai visați aiurea… Hai, v-am pupat!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *