Bărbatul pizdulice

Toate țările au „un grup de cercetători”. Din păcate țara noastră nu are, dar mă aveți pe mine ). Cercetătoarea din mine a descoperit că bărbații sunt complecși și se împart în mai multe categorii.
Astăzi ne vom ocupa de categoria ” Bărbatul pizdulice”. Acesta nu este foarte complex sau rafinat, el doar se crede așa ). Acesta a întârziat la Congresul Bărbaților, așa că s-a așezat mai în spate, pe ultimile scaune. De acolo nu a auzit prea multe, nu a înțeles prea multe, dar i s-a părut a fi ceva despre egalitate. Dacă noi am cerut egalitate ( vot, drepturi, salariu), au zis că nu se poate și că să fie și ei mai cu moț. Așa că, aici avem 2 subcategorii:
1.Lumberjack-ul eronat. Acesta trăiește în oraș și este inspirat din lumberjack-ul din reclame, filme și alte abureli fictive. De ce e ficțiune? Pentru că nimeni în viața asta nu a văzut un pădurar, lemnar, instalator, constructor simpatic și cu mușchi.) Vă spun cu mâna pe inimă, am făcut o casă, am lucrat cu meșteri, niciunul, da’ niciunul nu arată ca în reclame. Ba poate ca în reclamele de la Hornbach ). Cum a apărut această categorie? Aici se află toți cei care au râs de femei că se machiază, că se tencuiesc, care au scos glumele cu ” lângă cine te trezești”, ” du-o la piscină”. Ăștia de ciudă că urâtele dintre noi o mai pot da cotită, dar ei urâți sunt și urâți rămân, au inventat barba. Acum să nu mă înțelegeți greșit, nu tot ce are barbă e urât, nuuuuu! Am văzut bărbați cu barbă, îngrijiți și foarte faini. Ce mă face să am ciudă pe ei e că sunt tare deștepți, au reușit să inventeze „machiajul care nu trebuie demachiat”.
2. Bărbatul efeminat, care a descoperit femeia din el, prea mult, prea tare, vorba filosofului ” prea ca la țară”. Egalitate!
” – Ce fac astea mă?
– Se epilează!
– Bun! Ne epilăm și noi!
– Da’ doare…. ( Voce plângăcioasă)
– Lasă mă, suntem bărbați!
– Ce mai fac?
– Se pensează!
– Bun! Mâine facem programare!
– Ce mai fac?
– Poartă blugi skinny.
– O să purtăm și noi! Ba nu! Noi suntem bărbați, o să purtăm SuperMegaUltraSkinny! Să vadă ele!!”
Și așa, o altă grupare de ciudoși a început să se penseze, mai mult ca noi, mai tare ca noi. A început să ne arate craci și buci, mai mult ca noi, mai tare ca noi…
Le mai știți pe fetele alea care au multe kilograme și poartă colanți? Da? Aveți și voi!
Ps: Unele dintre noi sunt frumoase naturale, altele machiate, altele nici machiajul nu le mai salvează:)) , unii dintre voi sunt frumoși oricum, cu barbă sau fără barbă, pe alții nici barba nu îi mai salvează:)) …. important e …simțul umorului:))
Later edit.
Uitai să vă spun: pizdulice nu umblă singur, umblă câte 2, ori mai mulți. Nu trebuie să vă speriați, nu sunt agresivi …sunt doar plini de impresii. Ei umblă în haită nu pentru a ataca , ci pentru a se lăuda între ei 🤣🤣🤣🤣

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *