37

Pa-pa-ram-pam!

După cum bine știți, azi este ziua mea. Am vrut să fac o postare cu top cele mai frumoase urări, urări de la oameni la care nu mă așteptam, urări care nu au venit …de la oameni la care mă așteptam.

Dar, nu! E ca la Oscar, mă tem că voi uita pe careva, iar cei care nu au scris…las că fac eu o listă ….am auzit că la eMag au „păpuși fost prieten”.. știi? De alea de înfipt ace!!🤣🤣🤣
De ce tânără? Pentru că sunt blondă și mă pierd printre cifre! Să îți povestesc: după ce am trecut de jumătatea lui 36, mi s-a părut corect să spun că am 37 ( că eram spre 37) . Atât am spus că am 37, încât am început să cred, iar când a început să se apropie ziua mea, am crezut că fac 38 ))Mai ieri am aflat și eu că fac 37!!! Ce bucurie!!!
Cum a fost ziua mea?
Genială! A început de sâmbătă și m-am distrat maxim! Îți amintești de postarea cu #poloniculvietiimele? Da? Nu mai am nevoie!! Am primit! Lumea zicea că o să primesc 30 de polonice… în nădejdea voastră…bine că nu aveam nevoie de sânge )) Toți like, share, amin, partikip…..da’ polonicu’?:)))
Iar azi, am avut surprize de la primele ore ale dimineții, de la oameni dragi, oameni care îmi umplu sufletul de fiecare dată când îi văd.
Ps: Dacă te gândești să îmi spui „la mulți ani” acum, la această postare, nu te deranja, lista cu păpușile e deja făcută…. mua-ha-ha-ha!!😂😂😂

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *