A dat norocul peste noi!

M-am trezit la 6:15. Cumva simțeam că o să fie o zi minunată, că azi e o zi specială…Și așa și e.
Am deschis televizorul și am realizat cât de norocoși suntem. Ce oameni pregătiți avem la conducere! Ministrul sănătății ne-a arătat că merită să dețină această funcție, el a acordat primul ajutor unui om care a fost în pericol ( probabil el știe să facă și operații mai complicate dar nu a fost nevoie). El știe toate astea pentru că se uită zilnic la ” Doctorița Plușica” și la ” Gray’s Anatomy” ))
Probabil că mâine o să aflăm că ministrul educației a reușit să rezolve o problemă de clasa a 2-a.
Ministrul apărării naționale sigur e campion la ” avioane”, ministrul agriculturii e primul la ” farm barn”, ministrul justiției e cel mai bun la ” hoții și vardiștii”, ministrul transporturilor încă se joacă cu puța în țărână de ciudă că nu are autostrăzi să testeze cele 2 mașinuțe Hot Wheels primite de la Moș, ministrul energiei a înțeles cum funcționează becul din frigider, ministrul Tineretului și Sportului este campion la tenis pe PlayStation, ministrul turismului știe să caute cele mai bune oferte de concediu pe net, ministrul finanțelor e cel mai bun la Monopoly, ministrul muncii merită cu desăvârșire acest post, ne arată câți bani putem economisi dacă ne machiem singure acasă și că „smokey eyes” se poartă când vrea mușchii tăi.
În principiu cam toată lumea e pregătită, numa’ noi nu știm să recunoaștem valorile nici dacă ne-ar mușca de cur..
Atât nu înțeleg, ce dracu’ minister e ăla ” Ministerul pentru relația cu parlamentul” , e așa un fel de poștă? Când eram mică tot mă trimiteau cu mesaje de la unul la altul ( frate-miu și mama):
– Du-te și spune-i mamei că vreau ceva dulce.
Eu: a zis Cristi că vrea ceva dulce
– Ce anume: gogoși, clătite..
Eu: a zis mama: gogoși, clătite.
– Clătite
Eu: a zis clătite.
– Spune-i că eu le fac și voi le umpleți.
Eu: A zis că face și noi să le umplem.
– Spune-i că: poșta mănâncă căcat!
Eu: ( mă duceam rușinoasă și tot repetam în gând că nu știam cum să îi spun mamei așa ceva..) A zis Cristi că …. poșta….( Mă prindeam și eu într-un final că eu eram poșta )) )

        Oare așa-i și ministerul ăsta?

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *