Michelle răzbunătoarea

Sunt convinsă că 30% din femeile lumii se trezesc cu vorbe frumoase, cafea la pat, flori și alte abureli, alte 30% se trezesc cu vânătăi și palme, 30% se trezesc singure, iar 10% sunt niște nebune care se trezesc cu zâmbetul pe buze.
Eu sunt din 10% , m-am trezit zâmbind când am primit poza asta de la Zân. Mă, cum să nu mor de dragul lui când e așa de dulce? Încerc să mă explic : ” pui, eu nu sunt Satana…..nu sunt decât dacă sunt călcată pe nervi, dacă îmi distrugi zen-ul, dacă mă scoți din sărite în repetate rânduri, dacă.., dacă… . Mai răsfir un pic Facebookul și găsesc o postare a unei prietene ce povestește cu mare artă cum și-a căprit bretonul când era mică, am râs în hohote și gândurile din capu’ meu au pornit spre vremea când eram copil.
Nu îmi amintesc câți ani aveam la vremea întâmplării, cred că era pe aproape de atunci când recitam ” Goscodina” și povesteam despre „împărătes” ( masculinul de la împărăteasă )) ). La un moment dat mama descoperă că perdeaua de la holul ăl mare e distrusă, primul ei gând a fost la mine.
” Tu, drace! Ce-ai făcut? Ai tăiat perdeaua? Grijania mă-tii de copchil…..”
Degeaba am încercat să îi spun că nu eu, că nu am făcut nimic, degeaba m-am dat de ceasul morții….nimic! Am luat o caftealăăăă…..
Și acum, intră Satana în acțiune:
Pentru că am fost acuzată pe nedrept, am luat frumușel forfecuța ( nu foarfeca, că aia tăia din prima prea mult ), eu vroiam surprize și artă )) ) și am crestat perdeaua aia bună exact pe la mijloc în diferite puncte ( că la spălat să se rupă bine!!) am ciopârțit tot ce am prins câte puțin: fețe de masă, prosoape, tot, tot, și cămășile lui tata pe la manșetă, tot!
M-a prins când trebuia să se ducă la o nuntă și tata nu avea cămăși întregi )). Am luat bătaie cu zâmbetul pe buze și fericită, de data asta era pe bună dreptate ))
Ps: Prima perdea era arsă de soare, pentru că la Râmnicu Sărat soarele nu bate, ( doar mama mea bate ) ), acolo soarele pârjolește, mistuie ).
Alt ps: don’t fuck with me, cause i have forfecuța, foarfecă de croitorie și foarfecă de grădinărit! Mua-ha-ha-ha ! ( Râs de psihopată)

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *