Hai cu cado’


Prin virtutea meseriei sau a faptului că sunt minunată,  am o mulțime de lume pe FB, unii sunt oameni normali,fără prea multe pretenții ( ca mine) alții au călcat în căcat când erau mici și continuă să calce :)).

Ăștia cei din urmă nu doar că își permit să își cumpere ce le poftește inimioara, dar mai primesc și moca.
Păi, cum pana mea? Tot văd pe FB, ” mulțumesc firmei PNK, STF, DPLM, pentru cea mai drăguță ținută” , „mulțumesc Bla Bla pentru cel mai frumos aranjament floral” .

Da’ ce, eu nu sunt suficient de mișto sa primesc mocăciuni? Ce eu nu știu să scriu „mulțumesc”? Cică ” Dumnezeu îți dă, da’ nu îți bagă și în traistă” ….pe bune? Adică asta ce e? Să vină frățică și la mine curierul la ușă și să spună : ” uite, Michelle, pentru că ești cea mai minunată, simpatică, divinicioasă, primești covrigul ăsta cu mac „. Ce dacă macul îmi rămâne în dinți, măcar e gratis… Nu?
Că eu nu cred că le cumpără și după aia scriu pe fb ” Mulțumesc”, că dacă e așa am și eu cui mulțumi : mulțumesc „Aura” pentru o pâine pe zi, Danielevici pentru carne, DanyGry pentru fructe, C&A pentru boarfe, Radu pentru bani”.
Ps: Să fie clar, nu avem nevoie de o zi specială pentru cadouri, ziua asta poate să fie chiar mâine, așa… pentru că e joi..Deci mâine să vină curierul cu flori și cadouri, iar dacă ne vedem pe stradă puteți să îmi oferiți personal 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns