Pițipoancă/pițiponc….


Dacă ai râs de titlu înseamnă că ai și tu o pițipoancă în FB, dacă nu știi despre ce vorbesc, înseamnă că el/ ea tocmai a râs de tine. 
De la ce m-am luat:
El, căci despre el e vorba, posta la început răruț, așa cum îmi place mie, posta bucate ( nu bucăți :)) ), selfie, dar nimic să îmi deranjeze piticii de pe creier. Exact ca la începutul unei relații…Nu știi?

Îți aduci aminte cum era înainte să te căsătorești, cum ai băgat leul în cușcă? Cu frumosul…
Ea: adorabilă,dulcică, zâmbitoare, cuminte, harnică… niciodată, da’ niciodată nu te enervai? tot timpul drăguță, sexoasă, aranjată și nu miroseai a zacuscă, nu erai obosită, nu te durea capul ( spatele, piciorul,ficatul, apendicele) … Îți aduci aminte? Nu? A fost demult…..
El: adorabil, galant, manierat , aducea flori, își punea ciorapii în coș… niciodată, da’ niciodată nu se enerva.. Știi? Nu? A fost demult…
Eeeee, cam așa a fost și cu omu’ ăsta! La început poze cu mâncare și lucruri normale, iar acum poze cu un pic de bot ( botul unei pițipoance de douăzeci de ani arata muuuuult mai bine ca la un nene de 40+), poze cu cafele ( sincer nu cred că interesează pe cineva unde , când, cum bei cafeaua în fiecare zi) și urările zilnice. E prea mult!! Mă simt că într-o relație în care afli ultimul că e curvă sau mitoman…
Așadar acestea fiind spuse, drag pițiponc ai trecut in etapa următoare : Unfollow.
1.Nu te supăra, dar nu mai ești omul de la început!
2. Nu e vina ta, e vina mea!
3. Meriți pe cineva care să te aprecieze așa cum trebuie!
Ps: sunt convinsă că înăuntrul tău stă ascuns un om minunat #sufletfrumos#omfrumos :))

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *