Meșterul


Curățam azi geamurile casei și înjuram de mama focului, nici nu știam că știu atâtea.

Să vă luminez: dacă cumva va mănâncă în cur să vă faceți casă, să renovați, să orice implică un meșter….don’t!

Arată urât apartamentul? Îl vinzi, cumperi unu gata curat, frumos, iar tu rămâi sănătos la cap!
Cum să îți spun, tu când îți alegi un meșter, nu îți alegi un meșter, e mult mai profund, e relație, o să formați un cuplu…. Nu crezi? So….

1.El vine la tine, nu vine cu mâna goală, își aduce hainele, sculele, casetofonul, încărcătorul…..deci, aveți o relație!
2. El le lasă împrăștiate, tu strângi după el, speli după el…….deci, aveți o relație!
3. Lucrurile tale devin ” lucrurile noastre”, să zicem că el nu are… șurubelniță, ciocan, motostivuitor, orice, vede că ai tu, folosește……deci, aveți o relație!
A) nu îl pune la loc.
B) dacă se rupe, strică….” S-a rupt șurubelnița, ciocanul tău”
C) pleacă cu el că s-a obișnuit așa de mult cu el încât crede că e a/al lui.
Dacă meșterul era Dr.: în sala de operații, intră pacientul în curu’ gol ” auzi, n-ai și tu un bisturiu?că nu știu ce am făcut cu al meu..”
4. Dacă îi reproșezi ceva, se supără…..deci, aveți o relație!
Meșterul, e un artist, el nu tencuiește, el realizează o finisare a capodoperei, iar dacă ți se pare strâmb e că tu ești prost și nu îi înțelegi viziunea! ” Cum dom’le, eu care am lucrat și la cutare și la Domnul Hfuvh și în Bshhbsh ( o țară, că toți au lucrat într-o țară:))) )”
5. Musai trebuie să îl vorbească pe ăla de dinainte de rău ” dom’le da’ cine a lucrat aici? Doamne Dumnezeule! Da’ cum și-a bătut joc in halul ăsta de dvs.?” pe sistemul ” ăla nu a știut să te prețuiască de se purta așa..”…deci, aveți o relație!!
6. Termenul de execuție, e așa precum cutremurul cel mare, sfârșitul lumii, tot este anuntat, dar tot îl ratăm. E ca atunci când vrei să ieși în oraș și o aștepți să iasă din baie ” încă 5 ‘, încă 5’ ( după 1 oră) )…. deci aveți o relație!
7. Nu îți răspunde la telefon….deci, aveați o relație!🤣
Ps: Slavă Domnului și Măicuței lui că am avut și oameni de calitate că altfel ne luam concediu într-o cameră capitonată, noroc că mai există un Nelu, un Andrei și un Daniel, care și-au făcut treaba brici!

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *