Avem de toate!

Vai de steaua voastră! Nu, nu mă refer la echipa de fotbal, mă refer la VOI care numa’ știți să comentați aiurea.

Pai cine vă dă vouă dreptul măi neșcoliților, să comentați? Aveți „școala veții”? N-aveți! Ai studiat management când te-ai uitat la Dallas? Nu! Eu în locul vostru…De fapt, nu! Hai, să vă explic ca să înțeleagă și capu’ vostru:

Știe cineva ceva despre marketing și management a ceva? Orice.. Nu! Păi mă, în management tre’ să fii pregătit, cu 2 pași înaintea problemei, a concurenței.

Nimeni din țara asta nu e mai pregătit ca orașul Suceava!

Noi, am identificat pașii problemei înaintea tuturor, noi nu am irosit bani aiurea cu măști, mănuși și alte căcaturi.

Noi, am luat direct saci pt morți!

Noi, am achiziționat costume populare. Cum de ce măi, tăntălău? Bocitoarele au nevoie de costume noi, care să reprezinte cu mândrie minunatul port bucovinean. Nu puteau plânge așa ca prinse la pus straturi! Unde este feelingul, arta, dacă nu la noi?

Noi, am luat beculețe ornamentale. Pentru că în plină pandemie nu umblăm aiurea la pus lumânări pe morminte. Așa morții noștri vor avea lumină.

Noi, am luat pergole și alte lucruri esențiale în gospodărirea unui oraș. Pentru că în plină pandemie să stăm în casă și să ajungă lacrimile până la morții noștri, să știe că îi plângem.

Noi, am luat panseluțe. Ca morții noștri să aibe cele mai frumoase morminte din țară!

Noi, am luat strategie și manual de brand, pentru că orașul Suceava este un oraș european, turistic și încă niște cuvinte pompoase….

Nu! Realitatea e că am cam pus-o și că viitorul nostru depinde de NOI! De NOI să ne protejăm, de NOI să ne ajutăm, de NOI!

Poate că nu e prea târziu să ne trezim, poate că nu e prea târziu să fim verticali când sesizăm ceva în neregulă, poate că vom regăsi valorile ce caracterizau cândva zona asta.

Aș putea scrie zile întregi despre valori și valoare, despre conștiință, despre dreptate, despre… toate.

Hai, mai vorbim! Sănătate!

PS: Cum zicea o prietenă” să le rămână sacii pe stoc!”

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *