Cercetătorii britanici my ass / n-am nimic!

Toată lumea are cercetători, numa’ noi nu! Pe sistemul : în grădina lui Ion toți cercetătorii dorm )) . Tot auzim la știri: un grup de cercetători americani, un grup de cercetători britanici, un grup de cercetători….Da’ unde-i grupul noștru? Noi avem doar grupuri de Facebook? Eu cred că voi nu mă apreciați la adevărata mea valoare….Să vă elucidez:
Știți că tot s-a încercat să se descopere ce e în capul femeii, tot se spune că nimeni nu le înțelege, nici macar ele pe ele ). Ei bine, eu am lămurit un mister!
Zilele trecute Zânul m-a scos din sărite.
De felul meu sunt vorbăreață și sinceră, dar atunci când furia și nebunia maximă mă ajunge, prefer să fac o pauză și să nu spun prea multe din dorința de a fi clară și a nu spune lucruri grele doar pentru a da înapoi.
Și așa am și făcut! L-am lăsat în birou, iar eu am plecat în dormitor să mă calmez. Acum să spun tot adevărul, eu când sunt super nervoasă mă apucă plânsul. Pe deasupra mai sunt și ofticoasă! Cum să mă vadă plângând? Așa că am plecat în dormitor și am plâns, da’ nu așa orișicum, de sărea cămașa de pe mine. Și a plâns nebuna vreo 3 ore )). Da’ nu așa… parcă murise cineva! Dacă se puteau opri războaiele cu plâns… eu sigur opream vreo trei:)). Și am plâns și am vorbit în capul meu, cu gândurile mele, aveam discuții ipotetice, îi spuneam tot ce m-a deranjat și el chiar înțelegea )). Ce să vă spun, am avut trei ore de discuții în capu’ meu în care am lămurit tot ce era de lămurit. Pentru că da, erau multe de lămurit, că poate 15 minute am plâns pentru nervii din ziua aia, dar restul era pentru toți nervii și supărările din 18 ani )) , că noi ( femeile)niciodată nu ne certăm doar pentru atunci, noi ne certăm pentru toți anii, de fiecare dată!:)))
Zânul a descoperit după ce a terminat munca că eu sunt buhăită și distrusă. După 3 ore de plâns și de discuții eram istovită, nu mai aveam nimic de zis. Și urmează dialogul celebru:
” – Ce ai?
– N-am nimic! ”
Acum știu sigur, replicile astea sunt clasice și de pretutindeni pentru că toate femeile au gânduri și discuții în capul lor. Unele se ascund, altele se tratează, iar unele scriu pe Facebook )
Ps: Nu doar că sunt Președinte, sunt și Dr CNAFP = Dr Cercetător în Nebunia și Apucăturile Femeilor de Pretutindeni. ))

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *