*Domn, domn să-nălțăm sms-uri să nu dăm * Steaua sus răsare fără filmușoare


Iubesc Crăciunul! Nu am nevoie de prea multe lucruri pentru a intra în ” Christmas mood”, e suficient să ascult ” Driving home for Christmas” sau orice de la Vonda Shepard și gata-i moodu. 
Nu știu de ce, dar tura asta nu ieșea cum trebuie, frământat cozonac ✓, făcut chec și nuci, numa’ nu venea sentimentul de Crăciun…. parcă aveam o teamă, ceva… până când am realizat: frica de mesaje! So:
Pentru cei veniți anul asta în viața mea, pentru cei care nu mă cunosc foarte bine, pentru cei care au ratat ” block” până acum, papapapapa pam – vă anunț solemn că ați intrat în etapa următoare!! 
1.Dacă cumva aveți porniri nebune de a-mi trimite sms-uri cu colinde, strigături, urături, felicitări, mesaje cu „Fie ca….”” împrumutate” de pe net.
2. Dacă trimiteți SMS, iar la sfârșit vă semnați: Familia. Cutare Cosmin, Georgia, Vasile & Gigel. De ce? Pentru că: dacă te semnezi înseamnă că ori ai trimis la toată lista din telefon ( adică nu am fost suficient de importantă să îmi trimiți mesaj din suflet), ori nu ne știm prea bine și e posibil să nu am numărul tău ( și atunci ce rost are să te deranjezi și să mă deranjezi?).
3. Pe net nu doresc să îmi trimiteți filme, poze, colinde, rugăciuni și alte tâmpenii! Deasemenea, rog femeile să se abțină spre a-mi trimite poze cu giolgăi, care de care mai deschiloțați și cu fes de Moș Crăciun. Vă spun sigur că Jason Momoa nu e nepotul lui Moș Crăciun! Sunt sigură că bărbații nu își trimit poze cu „nepoata” moșului, iar dacă o fac înseamnă că și-au descoperit latura de pițipoancă și au coarne și bot de ren pe mașină. )
4. Nu doresc tag în nicio poză cu încă 1247 de persoane!
Ce îmi doresc? Îmi doresc să înțelegi că viața e scurtă și nu trebuie pierdută aiurea, nu trebuie să faci lucruri dacă nu simți, nu o sa se supere nimeni dacă nu îi trimiți un mesaj ( lui și altor 45 de persoane ) ). Îmi doresc să primesc mesaje de la cei pentru care însemn ceva, din inimă, nu la nimereală! Dacă trebuia să mergi la poștă pentru a trimite mesajul, ai merge pentru mine? Dar pentru aia 342 cărora tocmai le-ai trimis filmulețul ăla pe care l-au mai primit de 54 de ori?
Pe scurt: dacă te mănâncă-n … palmă să faci ceva din toate astea înseamnă că te califici pentru un block/ delete/ unfriend! Ce zici, ne jucăm?🤣🤣🤣

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *